Кубрат Пулев говори на официалната пресконференция преди съботната битка с Игор

...
Кубрат Пулев говори на официалната пресконференция преди съботната битка с Игор
Коментари Харесай

Кобрата: Очаква ни зашеметяваща галавечер

Кубрат Пулев приказва на формалната конференция преди съботната борба с Игор Шевадзуцкий. Двамата ще излезнат на кръга в " Арена София ", откакто борбата с Махмуд Чар за международната купа отпадна.

“Аз обичам да приказвам всъщност, естествено галата ще бъде зашеметяваща и доста забавна за всички. Има доста забавни боксови борби, които ще са забавни даже за хора, които не са чак такива почитатели на бокса. Отделно брат ми ще играе против сериозен съперник, аз също, новият конкурент е квалифициран, играл е преди един месец. Благодарим, че одобри нашата покана. С Махмуд Чар имаме плануван мач за международната купа през септември месец, дано се възвърне и ще забележим по какъв начин тъкмо ще се случи. Аз му поисквам цялостно възобновяване и поисквам на всички бойци в самата церемония да имат триумф, да покажат най-хубавото от себе си и естествено да създадат всичко допустимо да победят “, показа Кобрата.

" Едва ли ще каже нещо неприятно за работата с нас, считам, че и на него България му повлия добре, той се усеща добре тук и се развива. Той е съвременен човек, ние разчитаме на него. Благодарим му за хубавите думи за нас и за България. Ние сме доста гостоприемни. Много чужденци правят оценка България повече от самите ние “, добави той.

" Убеден съм, че ще стане огромно шоу и огромен боксов театър. Убеден съм, че действително всички боксьори ще са удовлетворени от постигнатото, с цел да може в последна сметка да покажат какво и кои са и какво могат. Това е спорт, това са боксови борби и ние държим на спортсменството и се отнасяме с всички чужденци равностойно, благодаря на всички. Радвам се, че мачът ще бъде тук в София и ще има грандиозна галавечер. Благодаря ви "

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР